Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Természetes megoldás a menstruációs problémákra

Túl sok. Túl kevés. Pecsételő. Rendszertelen. Elhúzódó. Nem 28 napos, ezért nem tudom, mikor van peteérésem. Ezek a leggyakoribb panaszok, amelyek a menstruáció kapcsán általában a babára vágyó nőknél felmerülnek. Márpedig ha a menstruációs ciklussal gondok vannak, akkor a fogantatás sem megy zökkenőmentesen.

Ha Te is a fenti problémák valamelyikével küzdesz, valószínűleg örülni fogsz a hírnek, hogy ismét kapható az a homeopátiás szer, amely állítólag már sok nőt segített hozzá a gyermekáldáshoz. Ez a bizonyos szer pedig a Hormeel.

A kis üvegben kapható cseppecskéket én ugyan sosem használtam (nem volt rá szükségem), de biztatónak találom, hogy elég sok nőgyógyász áll ki a használata mellett, és javasolja természetes megoldásként a menstruációs panaszokkal küszködő hölgyeknek.

Hogyan hat?

Mint minden homeopátiás szer, a Hormeel sem gyógyszerként működik, tehát nem elnyomja a tüneteket, hanem serkenti a szervezet öngyógyító törekvéseit.

Milyen panaszok esetén javasolt?

A tájékoztató szerint a menstruációs ciklus zavarai esetén, illetve meddőségi kezelések kiegészítéseként.

Kell-e recept a megvásárlásához?

Nem, vény nélkül kapható. De… homeopátiás orvossal történő konzultáció erősen javasolt a használata előtt. Ez egy kombinált, több homeopátiás szerből álló készítmény, ezért nem árt a beszerzése előtt egy hozzáértő homeopátiás orvossal egyeztetni, hogy mégis hányszor, hány cseppet szedj belőle, és mennyi ideig.

Ez pénzkidobásnak tűnhet, hiszen a tájékoztatóban benne van, hogy a szokásos adagja napi 3-szor 10 csepp. De hidd el, nem az. Ahhoz, hogy egy kombinált, több szert tartalmazó homeós készítmény igazán hasson, jól be kell állítani az adagolását. Ha össze-vissza szeded, nem a számodra megfelelő módon, az a valódi pénzkidobás. Ráadásul ilyenkor felvállalod azt a kockázatot is, hogy ún. gyógyszervizsgálati tünetek, vagyis nemkívánatos mellékhatások léphetnek fel nálad.

És persze az sem elhanyagolható tény, hogy a Hormeel alkoholt tartalmaz, és ezáltal más gyógyszerek hatását módosíthatja, tehát csak ismételni tudom magam, mint egy papagáj: a szedése előtt konzultálj homeopátiás orvossal, és egyénileg, rád szabva állítsátok be az adagolást.


Késik nálatok a gyermekáldás? Akkor érdemes megnézned, hogyan és miben segíthet a Babahívogató Program, amellyel a termékenységi problémák lehetséges lelki okait keressük: 

Babahívogató Program - hogy mielőbb jöjjön a baba 

Szeghy Krisztina
Pszichológiai mentor, családsegítő  konzulens
20/255-62-69
szeghykrisztina [at] gmail [dot] com
www.szeghykrisztina.hu

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is