Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Babatervezés járványos időszakban

A babaproject időszakában különösen fontos, hogy elkerüljenek a járványok, hiszen sosem tudhatod, lapul-e már valaki a pocakodban. A következő válogatással ebben szeretnék segíteni neked. Összeszedtem néhány természetes immunerősítő tippet a klasszikus C-vitamintól kezdve egészen a megfelelő szobahőmérsékletig, amelyek segíthetnek, hogy idén betegség nélkül megúszhasd a vírusok és a baktériumok rohamát.

Meddőség candida miatt?

Mindenkinél egyedi, mikor esik át azon a ponton, amikor már nem bírja tovább elviselni az arcába röhögő negatív tesztcsíkok látványát. Ilyenkor jön a döntés: ebből elég, tudni akarom, mi lehet a baj velem. A felkeresett nőgyógyász természetesen a szakterületének no és a logikának megfelelően a válaszokat elsősorban az ivarszerveink környékén keresgéli. Néha azonban a probléma eredetét nem itt, hanem szokatlan módon a bélrendszerünkben kellene kutatni.

Aprócska bogyó nagy hatásfokkal

500 mg-os C-vitamin? Vagy esetleg 1000 mg-os?! Hajjaj, melyiket vegyem be, melyikkel ártok legkevésbé a babának, ha esetleg várandós vagyok? Ha ki akarsz kerülni a számok bűvköréből, csak dőlj hátra a székben, és igyál egy kis csipkebogyó teát. Máris megoldottad a kérdést. 
 
Vidéken még természetes teendő ma is, hogy az ott lakók összeszedik a vadrózsa termését, és egy egyszerű eljárással vitaminbombát gyártanak belőle. A városokban azonban hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy létezik ez a nagyszerű növény. Pedig a vadrózsa nemcsak a  szemünket gyönyörködteti a maga rózsaszín szirmaival, hanem termésével, a csipkebogyóval, kezünkbe ad egy fantasztikus immunrendszer erősítő szert is.
 
Mikor érik?
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is