Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

N. Móni: Az én inszeminációm

2 éve próbálkozunk a babával. Páromnál minden rendben, sőt a doki szerint kiemelkedően jók az eredményei. Nálam már bonyolultabb a helyzet. 2001-ben egy vakbél-műtét közben két helyen elvágták a petevezetékem, így a jobb oldalam teljesen használhatatlan. A hormon-háztartásom folyton felborul, nincs rendes peteérésem...  2008. decemberben volt az első inszeminációm. Fogalmam sem volt mibe kezdek, mivel a dokim csak nagy vonalakban közölte, hogy mit fog csinálni.
 
Én Szegedre járok, ott 2 nap egymás után csinálják a beavatkozást. Na már ez is furcsa volt, mert ahogy utána olvastam szinte mindenhol csak 1 nap van. Miután kiderült sikerült 1 tüszőt összehozni a stimuláció (Duphaston,Clostibegyt,Merional kombinációval) alatt, este 7kor be kellett adnom a tüszőrepesztőt magamnak (Choragon) és reggel mehettünk is.
 

A női meddőség kezelési lehetőségei

Amennyiben meddőséget diagnosztizáltak Nálad, a kezelésedet az orvosok a továbbiakban – a meddőség okától függően – kétféle módon végzik: gyógyszeres, illetve sebészeti úton.
 
Ha pedig a meddőség oka nem megállapítható, akkor a lelki tényezők felderítésére kell helyezni a hangsúlyt. Ezek kezelése megfelelő szakember (pszichológus, kineziológus) feladata. Én a kineziológust javasolnám, mert a problémakezelés célzott, és már néhány alkalom elég lehet, nem szükséges akár évekig mesélgetned az élettörténedet egy „kanapén fekve”. (Erről bővebben olvashatsz a Lelki akadályok menüpontban.)

 

A női meddőség kezelése hormonálisan

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is