Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kevesebb dohányzás = „fickósabb” spermák?

Egyik reggel, miközben a férjem ingét vasaltam, fél füllel dr. Czeizel Endrét hallgattam a Reggeliben. A doktor úr többek között arról beszélt, hogy a „babaproject” sikerének egyik fontos feltétele, hogy a leendő apa letegye a cigit. Méghozzá azért, mert a dohányzás az ondósejt termelés első számú ellensége. Szegény kiskatonákra pedig vigyázni kell, mert amúgy sincs belőlük túl sok. Az elmúlt negyven évben a férfiaknál az ondósejtek száma  igencsak megcsappant, átlagosan a felére csökkent.

"Igazolt hiányzás" babatervezőknek a munkahelyen

Mi történik napjaink átlagos, dolgozó nőtípusával, ha úgy dönt, hogy gyereket szeretne? Először is: igyekszik titokban tartani ezt a vágyát a főnökei előtt. Bőszen ködösít, amikor a kollégák az iránt érdeklődnek, hogy vajh’ mikor szeretne már saját babát (miközben finoman célozgatnak a biológiai óra ketyegésére). Gondosan ügyel rá, hogy a munkahelyen ne nézegessen babatervezéssel foglalkozó oldalakat, vagy ha mégis, hát nehogy lebukjon. Átgondolja, milyen ruhákban tudja majd elrejteni a növekvő pocakot az első időszakban a kollégák elől, és küzd a bűntudattal, mert átveri a főnökét, a kollégáit.

Lombikbébi eredményességi mutatók

Rengeteg pár fordul a meddőségi klinikákhoz saját gyermek reményében. Ha Ti is éppen egy ilyen döntés küszöbén álltok, akkor segíthet, ha tudjátok, hogy létezik egy lombikbébi-eredményességi táblázat.

Régebben a leendő szülőknek pusztán szájhagyomány útján terjedő információk alapján kellett választaniuk a meddőségi centrumok között, ma már azonban objektívabb eszközök is a rendelkezésetekre állnak.

A női meddőség kezelési lehetőségei

Amennyiben meddőséget diagnosztizáltak Nálad, a kezelésedet az orvosok a továbbiakban – a meddőség okától függően – kétféle módon végzik: gyógyszeres, illetve sebészeti úton.
 
Ha pedig a meddőség oka nem megállapítható, akkor a lelki tényezők felderítésére kell helyezni a hangsúlyt. Ezek kezelése megfelelő szakember (pszichológus, kineziológus) feladata. Én a kineziológust javasolnám, mert a problémakezelés célzott, és már néhány alkalom elég lehet, nem szükséges akár évekig mesélgetned az élettörténedet egy „kanapén fekve”. (Erről bővebben olvashatsz a Lelki akadályok menüpontban.)

 

A női meddőség kezelése hormonálisan

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is