Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Progeszteron krém leendő anyukáknak - Women's Cream

Egy ismert női lap fórumán figyeltem fel annak idején egy norvég krémre, amelynek a használata segíthet abban, hogy mielőbb beköltözzön a pocaklakó. A krém ugyanis alkalmas a szervezetünkben kialakult túl magas ösztrogén szint ellensúlyozására, és ezáltal jó néhány meddőségi problémákat okozó tünet megszüntetésére. A meggyőző fórumbejegyzést követően nők tucatjai kutattak az interneten: vajh’ hol szerezhető be ez a csodakrém. Akkor még itthon nem lehetett kapni, azóta viszont változott a helyzet, a termék immár nem csak a norvég nők számára elérhető.

Akupunktúra - meddőségi problémák kezelésre

„Naaa neeeem, belőlem soha nem fognak élő sündisznót csinálni. Ezt a fájdalmat tutira nem bírnám ki.” Valószínűleg te is ezt válaszolnád, ha neked szegezném a kérdést, mit szólnál egy akupunktúrás kúrához, mint a meddőségi problémáid kezelésére alkalmas alternatívához.
 
Ezzel én is így vagyok. Létezik azonban az akupunktúrának egy nagyon egyedi ága, ami igen hatásos a nőgyógyászati problémák kezelésében, mégsem kell tűkkel teleszurkálva üldögélned órákig. Ugye jól hangzik?
 
Akupunktúra általában
 

Pecsételő vérzések - semmi pánik!

Tankönyvi esetben egy átlagos nő rendszerint havonta egyszer menstruál, 28 naponként, 5 napig. De más a tankönyv, és más a valóság. Nézzük, hogy ehhez képest milyen egyéb, de a teherbeesést nem feltétlenül akadályozó vérzések fordulhatnak elő egy női nemi ciklusban.

Homeopátiás segítség meddőségi problémákra

Mi is az a homeopátia? Egy orvostudományi rendszer, amely a „hasonlót a hasonlóval” elvén működik. Megalkotója dr. Samuel Hahnemann orvos. A fenti elv azt jelenti, hogy azok a szerek, amelyek egy egészséges embernél adott tüneteket váltanak ki, ugyanezeket a tüneteket egy beteg embernél – rendkívül kis mennyiségben, nagy hígításban – gyógyítják. A szerek tehát a tüneteket  (tulajdonképpen valójában magát az EMBERT egészében véve) kezelik, függetlenül a betegség elnevezésétől.
 

Mi történik az első vizsgálaton?

Ne izgulj, semmi rettenetes. A meddőség kezelése – tekintettel az okok sokféleségére – változatos módon történik. Mindig az adott problémától függ, milyen kezelést igényel. Ugyanakkor a meddőség okainak felderítésére és kezelésére van egy protokoll, amelynek mentén a vizsgálatok haladnak, a legkevésbé kockázatostól a szervezetet leginkább igénybe vevőig.
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is