Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési Program

A születés nem csupán egy orvosi- és fizikai tapasztalat, hanem egy csodálatos lelki folyamat is, melynek során lehetővé válik egy lélek biológiai testben való megtestesülése.

A DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési Program a fogantatás előtt kezdődik és a születés után több hónapig folytatódik. Ez egy új formája a spirituális, lelki bábáskodásnak, a spirituális szülészetnek.

A DreamWalker Születés Facilitátor, vagy vezető, hivatalos nevén Adoula [ejtsd: adula], segít a szülőknek egy mélyebb és tudatosabb kapcsolatot kialakítani leendő kisbabájukkal és a baba energiájával, a tényleges megszületés előtt. Egy “Adoula” megtanítja a szülőket, hogyan kommunikáljanak non-verbálisan a babával és hogyan értsék meg a szükségleteit és érzéseit úgy a születés előtt, mint a születés után.

A Programnak köszönhetően nagyobb arányú a fogantatási és terhességi folyamat sikeressége. Maga a szülési folyamat is zökkenő mentesebben és lelki, spirituális komplexitásával együtt tud lezajlani. Az Adoula közreműködésével kialakított, baba és szülők közti kapcsolat (összeköttetés), csökkenti, vagy teljesen megszünteti a fizikai születési folyamat során általában tapasztalható traumát mind az anyánál és az apánál, mind a gyermeknél. Ez az előzetes kapcsolat és a folyamatos kommunikáció, valamint a Tudatos Légzés gyakorlása segíti és biztosítja, hogy a baba egészségesen szülessen. Az Adoula facilitálási szolgáltatása különbözik a Dúla (eng.Doula) munkájától, melynek fő hangsúlya a fizikai születési folyamatra esik. Az Adoula, tehát egyfajta „Spirituális Dúla"-nak is nevezhető.

Egyéb előnye lehet még a DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési Programnak, hogy a Facilitátor segíti a szülőket a terhesség alatt növelni a termékenységi rátát és csökkenteni a császármetszések szükségességét, valamint a szülés alatti gyógyszerek és fájdalomcsillapítók mennyiségét, lecsökkenteni mindkét szülő szorongását, félelmét és a nagyarányú szülés utáni depresszió előfordulását. A baba egészségesebb és boldogabb lesz, és ami a legfontosabb, a gyerekek tudni fogják, hogy őket szeretik és tudatosan választották.

Ez az Egyéni Program elsősorban olyan pároknak ajánlható, akik a gyermekszülést és a gyermekvállalást tudatosan és egy szeretetteltelibb módon szeretnék megélni, nem csupán a gyermeknemzés és a szülés fizikai részére helyezve a hangsúlyt.

Igen hatékony segítséget hozhat azoknak az életében, akik gyermektervezése valamilyen oknál fogva nem járt sikerrel,(Egyáltalán nem sikerült a fogantatás, vagy elvetélt az anya, esetleg halvaszületés történt).

Segíthet a szülés közbeni és utáni trauma következtében hezitáló pároknak, hogy terápiák segítségével feloldja a lelki sebeket és azután elősegítse a gyermekvállási kedvet, olyan szülőknél is akiknek esetleg beteg gyermeke született.

Az Adoula olyan szülők számára is segíti az "érkezés", illetve a születés előtti kapcsolatot kialakítani a babával, akik örökbefogadást terveznek, így a leendő szülő-gyermek kapcsolat sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. A szülők is és a baba is tudni és érezni fogja, hogy mind a két fél valódi választása alapján lettek egy család.

A facilitátor segít feltárni a fogantatás nehézségének lelki okait és a tudatos, gyermektervezés lehetőségeit is megmutatja. Egyéni speciális "munkaprogramot" állít össze a szülőknek, mely a kezdetektől a születés utáni időszakig segíti a folyamatot mind fizikai, mind lelki, mind spirituális szinten.

Szöveg: Thomázy Tímea

Egyéni konzultációs időpont egyeztetése az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolat:
//timea [dot] thomazy [at] eletkozpont [dot] com">Thomázy Tímea
Hivatalos Shaumbra Intézet Oktató és Facilitátor
Web: Életközpont
Telefon: +36-20/32-23-271
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is