Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Vége a kukucskálásnak: új ovulációs mikroszkóp világítással

Ha rendszertelen a menstruációd, és emiatt nehéz „belőnötök” a termékeny napokat, vagy egyszerűen csak túl régóta vártok a gólya érkezésére, akkor segítséget nyújthat a számotokra a babaproject során egy új ovulációs mikroszkóp. A gyógyszertárakban eddig általában csak a PG53-at lehetett kapni, amellyel nem mindenki boldogult – többek között annak idején én sem. Ennek pedig az volt az oka, hogy nem mindegy, hogyan tartotta az ember lánya a a fény felé: vagy látott rajta pálcikákat/páfrány mintát, vagy sem. Most viszont itt a Donna, ami annyiból fejlettebb az „elődjénél”, hogy beépített belső világítást tartalmaz.

Mire jó az ovulációs mikroszkóp?

Meg tudod vele határozni a termékeny napjaidat, ami elég fontos információ lehet, ha régóta vártok a babóca beköltözésére.

A használata nem különösebben macerás. Némi nyálat kell rákenni, majd öt perc száradási idő után a világítást bekapcsolva megtekinthető az eredmény: fogamzóképes vagy-e aznap, vagy sem.

A mikroszkóp picike, kb. egy rúzshoz hasonló méretű, így könnyen elfér a táskádban, és bárhol, bármikor alkalmazhatod. Ebben a beépített belső világítás is segít. Nem kell a kollégák kíváncsi tekintetétől kísérve az ablaküveg előtt, vagy a WC lámpája felé tartva meregetned a szemedet, hogy megállapítsd a végeredményt. Akár a mosdó intim magányában is megtervezheted hazaindulás előtt, hogy aznap este összebújás vagy mozi legyen a program.

Mi a különbség az ovulációs teszt és a mikroszkóp között?

Az ovulációs teszt  ugyanolyan tesztcsík, vagy tesztkazetta formájában kapható, mint a terhességi tesztek. Minden ciklusban meg kell vásárolnod, és a vizeleted felhasználásával tudod meghatározni, hogy aznap fogamzóképes vagy-e.

Mivel vizelettel kell pepecselni, ezért általában csak otthon használható. A tesztcsíkok mennyisége a dobozban korlátozott, ezért be kell osztanod őket, mert elég borsos az áruk. Ugyanakkor sokszor reggel és este is érdemes lenne ellenőrizni, hogyan állsz a termékenységgel, mert ez akár egy nap alatt is változhat. Mivel „sakkozni” kell a rendelkezésre álló mennyiséggel, ezt általában sokan nem szokták megtenni. A viszonylag magas ár mellett az ovulációs tesztek további negatívumai közé tartozik, hogy nem pontosak. A napi folyadékfogyasztásod például befolyásolhatja a végeredményt.

A Donna ovulációs mikroszkópot viszont csak egyszer kell megvásárolnod, és utána két évig naponta akár többször is ellenőrizheted a termékenységed alakulását. Ráadásul nem kell hozzá vizelet, csak egy kis nyál.

A Donnát 1995 óta a világ 30 országában alkalmazzák, nálunk még csak most kezdi meg a „karrierjét”. Remélem, hogy sokatoknak segít majd abban, hogy megérkezzen a pocaklakó.
 

Szeghy Krisztina
Családsegítő konzulens, pszichológiai mentor

További információk rólam és az általam végzett Babahívogató Programról: 

Babahívogató Program - hogy mielőbb jöjjön a baba
 

20/255-62-69
szeghykrisztina [at] gmail [dot] com

www.szeghykrisztina.hu

 

A terméket megvásárolhatod a Babaproject.hu webáruházban. Eléréséhez kattints ide: Babaproject.hu

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is