Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Cytovital krém

Íme a „babatervező eszköztár” egy újabb darabja: a Cytovital krém. Önmagában nem nagyon használják a fogamzóképesség növelésére, általában kiegészítő kezelésként érdemes megpróbálkoznod vele. Az ára nem olyan drasztikus, kb. 4000 Ft-ért szerezheted be.

Mi a Cytovital?

Egy úgynevezett „bioinformációs” krém, amelynek számos  hasznos hatása lehet. Amellett, hogy regenerálja és táplálja a bőrsejtjeidet, nőgyógyászati típusú betegségek esetén segíthet a gyógyulásban.

Szépségmegőrzés

A Cytovitalt szépségmegőrzési céllal is „bevetheted”. A forgalmazói ajánlások szerint a következő hatásokra számíthatsz a krém használatát követően: 

 • táplálni fogja a bőrsejtjeidet
 • fiatalítja a bőröd hámrétegét
 • regenerálja és méregteleníti a sejtjeidet
 • javítja a narancsbőröd állapotát
 • csökkenti a viszketést (ha épp ilyen problémád lenne)
 • vitiligó esetén egységesebbé teszi a bőröd állapotát.

Emellett hatásos lehet különböző műtéti és egyéb hegek, illetve sebek eltüntetésében, de kihasználhatod a vírusellenes és a gombásodás-gátló hatását is.

Meddőség ellen

Ha a Cytovitalt babásodási célzattal kívánod használni, akkor picit le kell, hogy törjelek. Ne számíts arra, hogy néhány kenegetést követően máris kopogtat majd nálatok a gólya. Nem arra találták ki, hogy felturbózza a fogamzóképességedet. Ugyanakkor hatékony lehet néhány nőgyógyászati probléma kezelésében, amelyek akadályozhatják a teherbeesést, így bár nem csodaszer, közvetve mégis elősegítheti a pici érkezését.

Milyen nőgyógyászati problémák esetén ajánlott a forgalmazók szerint?

 • a Cytovital állítólag ciszta- és dagatellenes hatású
 • csökkenti a gyulladásokat
 • segíthet a hormonális problémáidon
 • ha a klimax tüneteivel küzdesz, csökkentheti ezek erősségét
 • támogatja a petefészkeid működését
 • elősegíti a pajzsmirigyed megfelelő működését.

Sugárterápia után Cytovital

A Cytovitalnak van még egy nagyon hasznos és fontos tulajdonsága – amennyiben igaz. Rákos megbetegedésben szenvedőknél a sugárkezeléseket követően segíti a sugárzással terhelt szövetek regenerálódását.

Hogyan hat?

A Cytovital – gondolom ezt már kitaláltad – elsősorban a hormonrendszeredre hat, ennek köszönheted a fiatalító hatását is.

Mit tartalmaz?

Egyik fő alapanyaga a gyantasav, amelyet már az egyiptomi fáraók is használtak a bőrük regenerálására és fiatalítására.

A következő összetevő, amelyik a Cytovitalba került: a sárkányvér.  A neve alapján ezt az adalékanyagot akár Harry Potter is dobálhatná az üstjébe bájitaltan-órán, de valójában csak a sárkányfa piros színű gyantájáról van szó. Egyébként ennek a különleges fának tényleg a Potter-könyvekben lenne a helye. Az ágai olyanok, mintha sárkánynyakak, és mindössze tízévente növeszt egy új ágat.  Nagyon sokáig  él, az egyik legismertebb tenerifei sárkányfa már legalább ezer éves! A sárkányvérnek egyébként erős antioxidációs hatása van, és erősíti az immunrendszert is.

Hasonló okból tették a gyártók a krémbe a drammárt, amely antiszeptikus, gombásodást gátló és gyulladáscsökkentő hatású.

Szintén a gombásodás elleni hatást erősíti a borecet. Emellett – mivel savas hatású – a bőröd felső rétegét is hatékonyan regenerálja az elhasználódott hámréteg eltüntetésével.

A Cytovitalban lévő tőzegkivonatok elsősorban a herpesz- és a citomegalovírusok fő ellenségei, de segítik a daganatok visszahúzódását is. Állítólag a tőzegkivonatok megvédik a bőrt a sugárzásokkal szemben, ezért alkalmazhatóak rákbetegeknél is ebből a célból. Ugyanígy a sugárzás elleni védelmet szolgálják az energinek, amelyek az Energy Biotechnology cég által kifejlesztett immunstimulációs, rákellenes anyagok.

A krém termálvizet is tartalmaz, amelynek a szépségre gyakorolt hatását már mindenki ismeri.

Hogyan használd?

Tisztítsd meg a bőröd, majd kend be nagyon vékonyan a Cytovital krémmel a problémás területeken. Csakis külsőleg alkalmazd, és maximum naponta háromszor!

Állítólag könnyen kenhető, és könnyen lemosható, de a színe miatt foghat egy picit.

Meddőségi problémák esetén a forgalmazók ajánlása szerint az érintett szervek (pl. petefészek) feletti  bőrréteget kell vékonyan bekenni a krémmel, de jó hatást lehet elérni az adott szervekhez tartozó reflexzónáknak a talpon történő kenegetésével is.

Orvosi konzultáció

Ezt már megszokhattad tőlem,  és most sem hagyom ki: mivel a Cytovital a hormonrendszeredre hat, ezért a használata előtt érdemes kikérned a kezelőorvosod véleményét. Ugyan nem drasztikus a hatása, de mégis a hormonrendszeredet (is) „birizgálja”, így megnyugtatóbb lenne talán a számodra is, ha az orvosod tudtával és beleegyezésével alkalmaznád.
 

Szeghy Krisztina
Családsegítő konzulens, pszichológiai mentor

További információk rólam, és az általam végzett Babahívogató Programról: 
 

Babahívogató Program - hogy mielőbb jöjjön a baba
 
20/255-62-69
szeghykrisztina [at] gmail [dot] com
www.szeghykrisztina.hu

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is