Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Kapd fel a 7mérföldes csizmát!

A "Kapd fel a 7mérföldes csizmát" Facebook-nyereményjáték szabályzata

Babát tervező nők tízparancsolata

Neeem, nem szerepel benne, hogy ne görcsölj a babán. Ez egy lehetetlen tanács, amit én is utálnék a helyedben. Helyette inkább néhány pozitív gondolatról van szó, amelyek segíthetnek egy kicsit kilépni a hónapok-évek óta tartó ördögi körből, és talán a vonzás törvénye alapján közelebb juttathatnak az álmaid megvalósulásához.

Úgy gondoltam, hogy az új év első napjaiban talán nagyobb szükség van pozitív gondolatokra, mint termékenységet segítő szerekre. Hiszen ha pozitívan indítod az évet, akkor nagyobb esély van rá, hogy pozitívan is folytatódik. Remélem szó szerint POZITÍVAN.

Minden amit szeretnék karácsonyra... egy kisbaba

Mariah Carey ilyentájt gyakran felhangzó karácsonyi slágerét gondolatban lehet, hogy Te is gyakran módosítod a fentiekre. Karácsonykor különösen nehéz türelemmel várni a gólyára, hiszen ilyenkor egy születés történetét ünnepeljük. Mindenhol a kis Jézussal, és az őt ölelő Mária képével találkozunk, ráadásul a reklámok is tele vannak csillogó szemű, kipirult gyermek arcokkal. Nehéz úgy lelkesen készülni a karácsonyra, hogy tudjátok, idén sem figyelhetik majd aprócska babaszemek a karácsonyfadíszek ragyogását.

Gyógyító lélegzet

Kineziológus barátnőm, Hargitai Andi web oldalán, az Ezo-műhelyen bukkantam a lenti gyakorlatra. Tudtad, hogy a légzés az egyik leghatékonyabb kalória-égető? Minél több oxigén jut a szervezetedbe, annál több kalóriát égetsz el. Ha  még azelőtt szeretnél megszabadulni néhány felesleges kilótól, mielőtt belevágnátok a baba-projektbe, akár a lenti gyakorlatsor is segíthet a célod megvalósításában.

Fontos! Ha már kisbabát vársz, vagy bizonytalan vagy még a következő terhességi teszt kimenetelében, akkor ne alkalmazz ilyen jellegű légzőgyakorlatokat, mert közben a hasadat is erőteljesen mozgatnod kell.

(Babahozó?) Csakra-meditációk

A csakrák a szervezeted energiaközpontjai. Ha képzeletben egy egyenes vonalat húzol a lábujjadtól a fejed búbjáig, akkor ezen a vonalon találod a hét csakrát, amely meghatározza a tested energiaszintjét. Ha a csakrák működése nem tökéletes, könnyen megbetegedhetsz.

Csakra-szempontból a meddőségi problémák oka a három alsó csakra – a gyökércsakra, a szakrális csakra (vagy szexcsakra) és a köldökcsakra (vagy napfonat csakra) – tájékán keresendő.

A természetes módszerek hatástalanok?!

Mitől más egy természetgyógyászati kezelés, mint egy normál háziorvosi? Egy ismerősöm szerint a kettő szinte ugyanaz: az orvos is bogyókat (gyógyszereket) ad, és a természetgyógyász is, csak az utóbbi homeopátiásakat. Azért ez így erős leegyszerűsítés lenne. Ami leginkább megkülönbözteti a természetgyógyászati eljárásokat a hagyományos nyugati orvoslástól, az a holisztikus szemlélet.

Ha elkeserednél...

...és ilyen gondolatok forognának a fejedben: "nem értem, hogy miért pont Velem történik mindez, hogy lehet, hogy körülöttem mindenki várandós, csak Én nem?! és egyáltalán, hogy teheti velem ezt az Isten, miért büntet?" ... ..akkor olvasd el a lenti történetet. Talán egy kicsit jobban érzed majd magad.  Szerintem gyönyörű.

"Történt egyszer, hogy valaki azt álmodta, hogy az Úrral együtt menetelt az úton, miközben életének egyes jelenetei villantak fel előtte az égbolton. Közben két sor lábnyomot látott a homokban, amik egymás mellett haladtak: a sajátját és az Úrét...

Aprócska bogyó nagy hatásfokkal

500 mg-os C-vitamin? Vagy esetleg 1000 mg-os?! Hajjaj, melyiket vegyem be, melyikkel ártok legkevésbé a babának, ha esetleg várandós vagyok? Ha ki akarsz kerülni a számok bűvköréből, csak dőlj hátra a székben, és igyál egy kis csipkebogyó teát. Máris megoldottad a kérdést. 
 
Vidéken még természetes teendő ma is, hogy az ott lakók összeszedik a vadrózsa termését, és egy egyszerű eljárással vitaminbombát gyártanak belőle. A városokban azonban hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy létezik ez a nagyszerű növény. Pedig a vadrózsa nemcsak a  szemünket gyönyörködteti a maga rózsaszín szirmaival, hanem termésével, a csipkebogyóval, kezünkbe ad egy fantasztikus immunrendszer erősítő szert is.
 
Mikor érik?
 

Angyalkártya depresszió ellen

Előfordul, hogy úgy érzed, senki sem ért meg? Hogy nem látod a kiutat a jelenlegi helyzetedből, és egyedül maradtál a problémáddal? Ez velem is megtörténik néha. Régebben rendszeresen „meglátogatott” a letargia, amikor havonta dobáltam ki a szemetesbe a negatív terhességi teszteket.
 
Ha most lennék ugyanebben a helyzetben, ilyenkor húznék egy angyalkártyát. Neked is szívből ajánlom ezt az egyszerű és gyors „terápiás módszert”. Nem, nem ment el az eszem.  Nem kell hinned a szárnyakkal repkedő, pufók arcú, aranyruhás angyalkákban, akik megoldják minden gondodat, bajodat. Viszont kipróbálhatod, hogy milyen az, amikor üzenetet kapsz az Univerzumtól.

Hétköznapi mérgeink és a meddőség

Rák, meddőség, asztma, allergia, születési rendellenességek. Olyan betegség-típusok, amelyekről egyre többet  hallunk – mert sajnos egyre gyakrabban fordulnak elő. Elgondolkodtató, hogy mi lehet ennek az oka. Néhány kutatás szerint a betegségek 25 %-át a szervezetünkben lévő vegyi anyagok túltelítettsége okozza. Ugyan már! Legyintenek erre sokan. Hiszen már MINDENBEN van vegyi anyag, talán már levegőt se vegyek?!
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is

Üdvözöllek az oldalon! :)

Szeghy Kriszta